Nieuws

Het openen van de horeca is aan regels gebonden.

De volgende regels passen wij derhalve toe:

  • Bij het passeren op de brug hebben gasten die vertrekken voorrang op gasten die aankomen: Aankomende gasten blijven aan de reling stilstaan tijdens het passeren!
  • Reserveren als u binnen wenst te eten; er geldt een tijdslimiet van 1.5 uur per reservering. Op het terras is reserveren niet mogelijk.
  • Bij binnenkomst de handen wassen( of met water en zeep of met een desinfecterend middel)
  • Komt u afhalen? Dan doet u uw bestelling bij binnenkomst en verlaat u de zaak aan de achterzijde; u ontvangt een buzzer en wanneer uw bestelling klaar is kunt u deze afhalen via de ingang.
  • Met gasten die hebben gereserveerd dient een triagegesprek plaats te vinden, waarvan u bij ons een triageformulier moet invullen en ondertekenen.
  • Uitsluitend zelf bediening: Bestellen bij binnenkomst, hierna ontvangt u een Buzzer die u waarschuwt als u uw bestelling kan afhalen.
  • Om de 1.5 meter regel te kunnen handhaven is het alleen toegestaan om u door de zaak te bewegen om uw bestelling af te halen of om het toilet te bezoeken. (dit steeds met 1 persoon)
  • We hebben een gescheiden entree en uitgang. Er mogen zich maximaal 2 personen voor de balie bevinden dit met inachtneming van 1.5 meter afstand.
  • Tafels en stoelen mogen zowel binnen als op het terras niet verplaatst worden.
  • Tegen een kleine vergoeding hebben wij mondkapjes en/of handschoenen beschikbaar.
  • Ondanks alle beperkingen die bovenstaande regels u opleggen proberen wij uw verblijf bij ons zo aangenaam mogelijk te maken!

Wij wensen u daarom een smakelijk en gezellig verblijf!